Geef je meubel of vloer een kleur met kleurbeits

Geef je meubel of vloer een kleur met kleurbeits

Geef je meubel of vloer een kleur met kleurbeits 997 806 Trae Lyx

Trae Lyx Kleurbeits: Het kleuren van houten vloeren of meubels binnen

Er zijn maar weinig dingen zo tijdloos en mooi als de natuurlijke schoonheid van hout. Maar soms willen we de kleur van hout veranderen om het beter bij ons interieur te laten passen, of om de houtnerven te accentueren. Hiervoor kun je Trae Lyx Kleurbeits gebruiken: een gebruiksklare, lichtechte, eenvoudig te verwerken en goed poriënvullende waterbeits voor het beitsen van zachte en harde houtsoorten binnen.

Wat is Trae-Lyx Kleurbeits?

Trae Lyx Kleurbeits is een uitstekende keuze voor iedereen die de natuurlijke schoonheid van hout wil behouden, terwijl de tint en het uiterlijk van het oppervlak subtiel wordt gewijzigd. Het is een watergedragen beits die speciaal is ontworpen voor binnen gebruik. De formule is gebruiksklaar, wat betekent dat er geen extra producten of verdunners nodig zijn. Gewoon openen, roeren en aanbrengen!

Het is ook lichtecht; de kleur van de beits vervaagt of verandert niet bij blootstelling aan licht. Dit is van bijzonder belang voor meubels en andere houten objecten die constant worden blootgesteld aan daglicht.

Eenvoudige Verwerking

Een ander groot voordeel van Trae Lyx Kleurbeits is de gebruiksvriendelijkheid. Zowel professionals als doe-het-zelvers zullen de eenvoudige verwerking waarderen. Het product vult de poriën van het hout goed, wat resulteert in een gelijkmatige, consistente kleur na het aanbrengen. Ondanks het veranderen van de tint, behoudt het hout zijn karakteristieke tekening, wat bijdraagt aan een authentieke uitstraling.

Kleurtesters

Met de kleurbeits testers van Trae Lyx test je eenvoudig hoe een kleur eruit ziet op het te behandelen oppervlak. Ideaal voor een realistische kleurindruk bij echte lichtinval en op een specifieke houtsoort. Het kiezen van een kleur kan lastig zijn, Rustiek Grijs of toch liever Lichtgrijs? Hoe zal de kleur eruit zien op het hout? Hiervoor heeft Trae Lyx nu de kleurbeits testers aan het assortiment toegevoegd. De testers zijn te bestellen in combinatie met een mooie houten koffer met alle kleurbeits tinten. De testers kunnen ook los worden besteld. Maak een proefvlak met de Trae Lyx kleurbeits tester en verzeker je van het gewenste resultaat!

Overschilderbaar

Na droging kan Trae Lyx Kleurbeits worden overschilderd met elke watergedragen, transparante lak. Hiermee breng je een beschermlaag aan tegen krassen en vlekken. Daarnaast kun je jouw meubels en andere houten objecten afwerken met de exacte glansgraad die je wilt.

Trae Lyx Kleurbeits

  • Voor het aankleuren van onbehandeld hout
  • Geschikt voor zachte en harde houtsoorten
  • Te gebruiken op vloeren en meubels
  • Verkrijgbaar in 24 kleuren
  • Voor binnen
  • Houtnerven blijven zichtbaar
  • Watergedragen

Conclusie

Trae Lyx Kleurbeits is een ideale oplossing voor wie de natuurlijke look van hout wil verbeteren of aanpassen zonder de karakteristieke kenmerken van het materiaal te verliezen. Het is gemakkelijk aan te brengen, biedt een duurzame en lichtechte kleur, en is overschilderbaar, waardoor je jouw projecten kunt personaliseren op een manier die aan al je esthetische eisen voldoet. Of je nu een professional bent die werkt aan een grote klus, of een doe-het-zelver die een persoonlijk project aanpakt, Trae Lyx Kleurbeits is een beits die je kunt vertrouwen om uitstekende resultaten te leveren.

Professioneel advies

Heeft u een vraag over één van onze producten? Stuur een e-mail naar ons of bel de Trae Lyx infolijn: +31 (0)320 28 53 53. Onze experts helpen u graag verder.

PearlPaint Group

PearlPaint Group ontwikkelt, produceert en levert vloei- en kneedbare merkproducten voor herstellen, beschermen, onderhouden en reinigen. Alle producten zijn ontwikkeld voor specifieke toepassingen in de woon- en werkomgeving, de bouw en de industrie.

Wij werken met een ambitieus en gedreven team aan onze kwaliteitsmerken waaronder Avis Professional®, BICCS®, Bleko®, Bolivia Professional®, De Parel®, Motection®, Rolith Professional®, Trae Lyx® en Verfijn®.

Wat van waarde voor je is, willen wij beschermen

Hier staan wij voor

Wie een product van een van onze merken kiest, weet een ding zeker: er zijn op geen enkele manier concessies gedaan aan de prestaties die het product moet leveren. Het is meer dan een adequate oplossing voor een probleem. Een optimaal resultaat gaat immers ook over verbruik, gebruiksgemak, werkplezier en veiligheid voor mens en milieu.

We willen vakmensen en doe-het-zelvers helpen om te beschermen wat van waarde is. Door met zo weinig mogelijk middelen en verbruik het hoogst haalbare te realiseren. Daarom zoeken we continu naar de optimale combinatie van maximaal waardevolle oplossingen en het maximaal reduceren van schadelijke chemische ingrediënten en fossiele grondstoffen.

We hebben altijd de juiste oplossing voor de vakman, specialist en consument in uiteenlopende branches. Producten die voldoen aan de hoogste standaard en actuele wetgeving. De waarde die wij zo creëren, maken onze merken geliefd bij de gebruikers ervan.

Maar ons belangrijkste ‘product’ is oplossings- en resultaatgericht samenwerken in de keten. Altijd op maat, met het belang van de klant centraal en het succes van de eindgebruiker voorop. Nieuwsgierig om te ontdekken hoe we producten en processen kunnen verbeteren, zoeken we de verbinding met afnemers en eindgebruikers.

We investeren in partnerschap en langdurige relaties, omdat we geloven dat je alleen dan samen tot optimale prestaties komt. Daarom investeren we ook in vakkennis, veiligheid en werkplezier van onze mensen. Want zij zijn de sleutel tot ons succes. Wil je meer weten over PearlPaint Group? Bezoek dan onze website.

PearlPaint Group
Geef ‘t glans!

Onze merken

Avis Professional

Specialistische coatings en ondersteunende producten

Meer over dit merk

BICCS

Industriële coatings

Meer over dit merk

Bleko

Verdunningen, oplosmiddelen, reinigers en voorbehandelen

Meer over dit merk

Bolivia Professional

Vul-, plamuur- en reparatieproducten

Meer over dit merk

Hydrant

Hoogwaardige jachtlakken

Meer over dit merk

Koopmans

Professionele kwaliteit verf voor de particulier

Meer over dit merk

NaturePaint

NaturePaint is een poederverf voor muren, plafonds, en houten meubels

Nelf

Meesterlijke kwaliteit verven voor de bouw, industrie en timmerfabrieken

Meer over dit merk

Nelf Marine Paints

De expert in coatings voor de nautische sector

Meer over dit merk

Nylo

Specialistische food & protective coatings

Meer over dit merk

Motection

Automotive vloeistoffen

Meer over dit merk

De Parel

Specialist in technische vloeistoffen

Meer over dit merk

Trae Lyx

Afwerking van houten vloeren, parket, wanden en meubelen

Meer over dit merk

Verfijn

Onderhouden van tuinhout, tuinmeubels en tuinobjecten

Meer over dit merk

Zusex

Houtreparatie en constructieve verlijmingen

Meer over dit merk